Steria vælger Jones & Co:

Proaktiv rådgivning og løsninger man kan stole på

Driftssikkerhed og høj tilgængelighed, fuld redundans og et fleksibelt miljø, hvor systemer kan opgraderes efter behov – og uden dyr nedetid. Det er nogle af de mange krav, it-virksomheden Steria stiller til sin leverandør af infrastruktur i Danmark.

Steria er en af Europas førende it-servicevirksomheder og har ialt 19.000 ansatte, heraf 170 i Danmark. Kerneydelserne er rådgivning, integration og drift af it-systemer og infrastruktur til både offentlige og private kunder.

Med Jones & Co som sparringspartner gennem en længere årrække er Steria godt rustet til at bevare og udbygge sin position på det europæiske marked, mener divisionsdirektør Henrik Fugmann fra Steria A/S:

“Jones & Co har været hurtige til at forstå vores forretningsidé og vores fokusområder. De holder sig ajour med udviklingen på de områder, der interesserer os, og derfor er de proaktive og gode til at støtte os med hjælp og rådgivning.”

Henrik Fugmann

Udnytter fordelene
Sterias løsninger til hosting og drift af kundernes it-systemer kan leveres både on-site hos kunden og fra Sterias eget datacenter i Ballerup. Uanset hvad stiller Steria meget høje krav til driftsinfrastrukturen.

“Spejlede løsninger, hurtig reetablering og proaktiv vedligeholdelse er vigtigt for os. Dertil kommer, at vi skal kunne opgradere “on-the-fly. Derfor opgraderer vi løbende i tæt samspil med Jones & Co. Det gør også, at vi får fuldt udbytte af forholdet mellem pris og ydelse, som hele tiden ændrer sig til vores fordel,” siger Henrik Fugmann.

Holder hvad de lover
Henrik Fugmann peger også på høj fleksibilitet som en vigtig parameter for Steria: “Vores services sælges “on demand”, og vi lægger stor vægt på at kunne købe fleksibelt ind – altså efter “pay as you grow”-princippet. Med Jones & Co får vi leveret løsninger, der holder hvad de lover. Vi får både fleksibilitet og høj tilgængelighed, og det er en stor fordel for både vores kunder og for os.”

“Jones & Co leverer til tiden, og de belemrer os ikke med produkter, som er uinteressante for os. Ligeledes arrangerer og formidler Jones & Co seminarer på et højt teknisk niveau for vores nøglemedarbejdere. På den måde bidrager Jones & Co til at udvikle både vores medarbejdere og vores forretning.”

Løsningen:
– IBM P-serie og X-serie enterprise og midrange servere (UNIX og Intel)
– Fokus på energibesparelse ved hjælp af intelligent strømforsyning
– Cisco netværksprodukter
– Rådgivning og valg af forhandlingsstrategier
– Løbende sparring om nye produkter og relevante opgraderinger
– Tekniske seminarer

 

Attachments